vineri, 11 noiembrie 2011

11:11:11:11:11.....

Auch; azi, ziua cu pricina. Nici nu stiu cum sa-i zic; norocoasa, schimbatoare, fatidica, plina de speranta, frumoasa. Cert e ca afara e urat. Si cum eu sunt meteodependenta ... bih... :(.

Oare de ce noi oamenii avem mereu dorinta asta excesiva de a da atata importanta unor numere de felul acesta; repetitive. De ce avem mereu nevoie de niste borne de marcaj de felul asta?

Da, pana azi ora 11 (acu se zice 11:11:11, ora 11 si 11 min; in curand o sa se zica si 11 sec) totu merge prost dupa aia brusc, se schimba tot. Lol. Oare? Nu e asta doar o mare naivitate? E ca pe siteurile alea de socializare in care-ti poti pune la profil orice poza vrei iar cine e suficinet de naiv (ca sa nu zic prost de-a binelea) chiar crede ca esti tu in pozele alea.

Nu e doar o minciuna ca restu de 99% din care e facuta viata asta? Viata de care de altfel cica tre sa ne bucuram cat putem de tare. De ce? Chiar nu stiu.

Uff; stiti ceva? Ce a mers prost pana azi merge prost si in continuare; ce a mers bine merge bine si in continuare. Nu depinde de numerele astea; depinde doar de fiecare in parte. Atata tot. Asta e credinta mea. Asta e postulatul meu ptr ziua de azi.

E ca la handwork. Ce-ti faci cu mana ta lucru manual se cheama. Dar ca sa placa, tre sa ai talent si sa fii creativ. Asta zic eu ca e viata. O creatie continua. Alegi o directie, te duci pe ea si te tii de ea.

Insa din pacate si in viata sunt multi plagiatori; care aleg sa traiasca dupa model; pentru care viata lor nu-i decat o copie.

Lol, si uite cum scriind aici am trecut de 11 si 11 din data de 11:11:11.

Si? Uite ca Pamantu chiar n-a stat in loc.
Surprinzator dar se invarte in continuare si-si vede linistit de ale lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu