sâmbătă, 16 martie 2013

Curs de initiere in tehnica impletiturilor din sfoara

Dragii mei,

De sambata viitoare, din 23 Martie incep un nou curs de initiere in tehnica impletiturilor de sfoara. 

Va fi distrctiv, instructiv si interesant.

Va astept cu drag.

Prezentarea cursului o gasiti mai jos cat si la linkul de Facebook:

https://www.facebook.com/events/486679238057466/

De asemenea, va invit sa vizitati pagina mea de Facebook unde puteti vedea ce si cum se poate realiza din sfoara cu doar un dram de imaginatie :).

https://www.facebook.com/CufarasulJuliei



 Curs de initiere in tehnica impletiturilor din sfoara


Cu totii avem hobby-urile si pasiunile noastre. Daca esti interesata de impletiturile din sfoara si de tehnicile de realizare ale acestora, poti sa iti folosesti timpul liber urmand un curs de impletituri din sfoara.

Cufarasul Juliei te invita la un nou curs de initiere in tehnica impletiturilor din sfoara si iti ofera o reducere calduroasa de 25%.
Bonus – vei invata cum sa-ti infrumusetezi masa de Paste cu decoratiuni create de tine.

Cursul se desfasoara intre 23 martie – 30 aprilie 2013 si pretul promotional este de 150 lei in loc de 200 lei. Sunt doar 10 locuri disponibile.

Cursul se va tine pe parcursul a 7 sedinte de cate doua ore timp in care inveti elementele de baza in realizarea impletiturilor din sfoara.
Materialele de lucru si documentatia pentru curs sunt incluse in pret. La sfarsit, iei toate lucrarile create de tine (aproximativ 4 modele: pitic impletit, suport ghiveci de flori, impletitura rotunda, panou ornamental decorat cu floarea soarelui).

Cafeaua, ceaiul, snacks-urile si distractia sunt din partea casei. 

                             Informatii si inscrieri la numarul 0755759369

Ce beneficii ai? In primul rand, toate materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Vii doar cu un pix si o hartie, asta daca vrei sa iei notite. Apoi, toate lucrarile create de tine raman ale tale.

Inveti sa realizezi propriile decoratiuni originale de interior, accesorii vestimentare, cadouri originale si orice altceva putem crea cu imaginatia noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu