duminică, 12 octombrie 2014

In tonuri de auriu

Colier "Bal la Palat"

E bal la palat. Invitati din toate colturile lumii au venit in seara asta aici. Frumusetea printesei blonde s-a vestit pe tot Pamantul. Iat-o. Cu parul lasat liber pe umerii goi, intr-o rochie simpla dar pretioasa, lunga, neagra, cu corsaj poarta o singura bijuterie. Colierul facut de ea insasi pentru petrecerea sa.


Colier statement realizat din fir textil auriu cu insertie de lurex auriu impletit in tehnica French Knitter (realizat si acesta handmade) si adaugat pe suport de lant cu zale negre.






Coronita "Visul unei Nopti de Iarna"

Afara e noapte de iarna viscolita, zapada a urcat pana la marginea geamului, ninge ca-n povesti, bradul este ornat, focul in semineu e facut, coronita pe usa de la intrare, bem vin fiert si asteptam uratorii. E sarbatoare, e Craciunul!

Coronita decorativa realizata pe suport de paie invelit in panza de sac si elemente ornamentale: panglica cu insertii aurii, flori realizate manual din panza de sac combinata cu materiale diverse, globulete aurii si albe si clopotel auriu.




"In Padurea Fermecata"


Fluturi aurii, licurici stralucitori, corole luminoase, toate se gasesc in Padurea Fermecata. Spiridusii, piticutii si elfii danseaza, zanele stropesc cu praf de aur si mama Natura se umple de lumina si de viata.


Creatie realizata in tehnica macrame, tehnica impletirii manuale a nodurilor, din fir de lurex auriu si negru (cu insertie de lurex negru). 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu